2015. március 14., szombat

Köszönet mindenért és a késések

Sziasztok, most nem új résszel jövök,  hanem le szeretném írni, hogy mik vannak itt nálunk és hogy trehány módomra mindig kések a fejezetekkel. De először is meg szeretném köszönni, hogy ennyien feliratkoztatok :)
Úgy kezdtem az egészet, hogy majd csak úgy írni fogok, párszor hirdetek, de nem gondoltam volna, hogy az első blogomra amatőr íróként ennyien felfigyelnek majd. És még mindig nő a "családtagjaink" száma, amit soha nem hittem volna el :') 89-et mutatott a tagok száma, amikor megnéztem a blogot. Álmaimban sem képzeltem volna ezt el, mert ahogy visszaolvastam a prológust, simán megfojtottam volna a régi (oké, azt hiszem tavaly májusi) énemet. A kommentekről meg ne is beszéljünk :D Nem tudjátok, mennyire örülök, amikor visszajelzéseket kapok tőletek. Az sem baj, ha csak egy pár szavas komit kapok, nyomban megörülök neki, mert tudom, talán mégis van értelme annak, amit csinálok. Jaj, és a chat :D Mostanában van vagy három vagy négy? Mindegy, pár embi, akiknek a szövegein nagyon nevetni szoktam :'D Valami párászt lejányok lehetnek, de nem bírtam ki egyszer sem nevetés nélkül. A kommentelők közül pedig nem tudom, hogy kiírhatom-e a nevét (inkább csak célzok rá), a shipper neveknek a kitalálója, egy csodálatos és mesés lány már nagyon régóta mellettem áll és biztat minden egyes rész végén <3 De mindenkinek köszönöm, nagyon-nagyon köszönöm, sohasem gondoltam volna, hogy eddig ki fogom bírni, de hát itt vagyunk :)
És most a késésekről szeretnék pár mondatot írni. Mint ahogy látjátok, múlt héten sem hoztam, a legtöbbször pedig mindig vasárnapra csúszok át. Sajnos a probléma az, hogy az elmúlt időben már csak az én gépem működik jól, szóval ez az egyetlen a családban, anyukámnak pedig múlt hét óta valamin kellett dolgoznia. De már kész van, újra enyém a laptop, így próbálok is már időre hozni részeket ;) Lehet, hogy néha csúszni fog egy napot, amit nagyon bánok, de mindenesetre rajta leszek, hogy ez ne történjen meg.
Ezt le szerettem volna most írni, a szöveg kinézete most nincs megszerkesztve, mert telefonról írom, majd később megcsinálom :D Jó éjszakát mindenkinek, még egyszer köszönök mindent, szeretlek titeket!
Lizzie x

2 megjegyzés:

  1. Mi is imádunk téged, és a történeted!!��❤��

    VálaszTörlés
  2. Imáádlaak!! <3 Olyan csodálatos vagy! És nagyon is megérdemled, higy ennyi feliratkozód legyen meg stb! Hatalmas nagy fanod vagyok, na meg persze a blognak is! Siess a kövivel, mert naagyooon váárom! Mégegyszer imádlak, és örök olvasód leszek!

    VálaszTörlés