Characters

Még szerkesztés alatt...

Hayley Elizabeth Roberts - Aurora Mohn
A blog főszereplője Ausztráliában született, ahol nem voltak nagyon barátai, csak Michael, akivel egy osztályba járt általános iskolában. A szülei hatéves korában elváltak, azóta nem látta az édesanyját. Az apukája rengeteget dolgozik, ez miatt vele is alig tud találkozni. 
Egy év Sydney-i középiskola után kiköltözik Londonba egy kollégiumba, mert otthon nem találja már a helyét: kiközösítették az új osztálytársai, Michael egy banda tagja lett, ezért nincsen egymásra idejük. Ott találkozik három lánnyal, akikkel barátságot köt, később pedig a szobatársával is elég jó kapcsolatot teremt.
Egy bárban dolgozik pultosként a legjobb barátnőjével együtt.
Becenevei: Hay, Lizz, Hales, Hayye

Jenny - Mathilde Holck
Hayley legjobb barátnője, Kanadából jött. Benne van minden hülyeségben és imádja a lámákat. Karácsonyra kapott is egyet plüssből, aminek nagy jelentősége van Hay és Luke kapcsolatára. 
Beceneve: Jenn


Tasha - Lucy Hale


Hayley szobatársa. Képzőművészeti iskolába akart menni, de a szülei nem engedték, ezért úgy reagált erre, hogy mindenkire rossz szemmel nézett és magába fordult. Később összebarátkozik Hayleyvel és bár nincs sok közös bennük, mégis igaz barátság lesz közöttük. Szeret rajzolni és videójátékokkal játszani, a tanulmányi eredményei pedig nem valami szépek.
Michael barátnője.


Michael Clifford
Hayley gyerekkori legjobb barátja. A banda miatt eltávolodtak egymástól, de utána még szorosabb barátság lesz közöttük, mint előtte bármikor. 


Luke Hemmings


Calum HoodAshton IrwinDylan - Felix Kjellberg
Hayley apukájának az öccse. Még csak huszas éveinek a felénél van és ezt próbálja is kihasználni. Amikor a fiúk kijönnek Hayt meglátogatni, nála fognak lakni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése